Ugrás a tartalomra

Tisztesen helytállt, de kikapott a TSC Londonban

2023.09.22
11:30
2023.11.26
17:22
Forrás
Pannon RTV
A topolyaiak szerezték meg a vezetést, de fordított a West Ham, és 3:1-re nyert hazai pályán.

Tisztesen helytállt, de kikapott a TSC Londonban. A topolyai együttes az Európa Liga csoportkörének első fordulójában a West Ham United vendégeként lépett pályára. Az angolok komoly fölénybe kerültek a meccs első felében, de a TSC kapusa, Simić minden kaput eltalaló lövést hárított. Bravúros játékkal őrizte a döntetlent a TSC az első félidőben, amely 0:0-val végződött.

A második játékrész elején a TSC meg is szerezte a vezetést. A 48. percben Petar Stanić volt a gólszerző. A 66. percben Nemanja Petrović öngóljával ismét döntetlen lett az állás, majd a 70. percben Mohammed Kudus fordított. A végeredményt Tomas Soucek állította be a 80. percben. A West Ham 3:1-re nyert hazai pályán.

Žarko Lazetić, vezetőedző, TSC: „Csalódottak és dühösek vagyunk, persze minden tiszteletünk mellett. A játékosaim is így érzik magukat, hiszen véleményem szerint, megvolt az esélyünk. Jól szervezett játékkal és védelemmel érkeztünk, ami az első félidőben látszott is, hogy elérhetünk valamit. Ez volt a célunk. Azért jöttünk ide, hogy megpróbáljunk nyerni és jó úton voltunk, hogy ezt véghez is vigyük. A mérkőzés is olyan irányt vett, hogy ez meg is történhet.”

A csoport másik mérkőzésén a Freiburg idegenben verte 3:2-re az Olympiacos együttesét. A következő fordulóban a TSC a görögöket fogadja a TSC Arénában.

London
Európa Liga
TSC
West Ham

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.