Ugrás a tartalomra

További őrizetben a huligánok

2023.08.12
21:53
2023.08.12
22:06
Forrás
Szerbiai RTV
Az athéni bíróság elrendelte 27 huligán további fogva tartását a meghallgatásuk után. A gyanúsítottak részt vettek a fővárosi zavargásokban, amelyben megöltek egy 29 éves görög szurkolót.

Hétfő este a zágrábi Dinamo és a helyi AEK drukkolói csaptak össze. Holnap tovább folytatódik az eljárás még 13 személy esetében. Az ügyben DNS-vizsgálatot is elrendeltek. Az áldozat családja külön kivizsgálást kért a gyilkosság körülményeinek felderítésére. A mai meghallgatást követően 40 gyanúsítottat elengedtek. A huligánok hét eleji tragikus kimenetelű utcai harcát követően 105 fiatalt tartóztattak le.

Sajtóértesülések szerint 5 emberre szűkült a főbb gyanúsítottak köre. Rendőrségi források alapján a tetteseket nehéz azonosítani, mert sisakokat, símaszkokat és kapucnis felsőket viseltek. A megvádolt huligánok többségében azt állították, hogy rosszkor voltak rossz helyen, és nincs közük az incidensekhez.

 

huligán
szurkoló
drukkoló
Athén
AEK
Dinamo
Zágráb

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.