Ugrás a tartalomra

Újabb 3 pont hazai pályán

2024.03.29
20:03
2024.03.30
16:31
Forrás
Pannon RTV
Megszerezte 16. győzelmét a TSC férfi labdarúgócsapata a Szuperligában és hivatalosan is bebiztosította a harmadik helyet a rájátszás előtt. A topolyai csapat a 27. fordulóban a Voždovac ellen nyert 2:0 arányban hazai pályán.

A TSC táborában óvatosak voltak a Voždovac elleni mérkőzés előtt, hiszen a belgrádi csapat nyitott, támadó játékot képvisel. Nem is volt egyszerű a hazai csapatnak feltörnie a vendégek védelmét, ami először Vulićnak sikerült, aki a 41. percben lapos lövéssel talált a hálóba.

Nikola Mitić, a Voždovac vezetőedzője: „Az volt a tervünk, hogy letámadjuk az ellenfelet, ami különösen az első félidőben sikerült. Tisztában voltunk vele, hogy az a fajta játék sok kockázattal jár, főleg, hogy a TSC csapata nagyon jól szervezett, kiváló egyénekkel, különösen veszélyes a támadásban. Részben sikerült megvalósítanunk a tervet, másrészt viszont gondok is adódtak belőle, így is kaptuk a gólt. A második félidőben a TSC játékosai alkalmazkodtak ehhez, és így mi elveszítettük a játékunk intenzitását.”

A TSC Nikola Kuveljić nélkül volt kénytelen pályára lépni, aki a hét folyamán súlyos sérülést szenvedett, így több hónapos kényszerpihenő vár rá. A csapatba visszatért Đakovac, Đorđević és Cvetković, Ćirković pedig 11. gólját szerezte meg a bajnokságban.

Miloš Vulić, a TSC játékosa: „Nagyon nehéz meccs volt, ezt tudtuk a mérkőzés előtt is, mert a Voždovac modern, támadó futballt játszik. Hátulról építkeznek, felhozzák a labdát. Mi egy kicsit alulteljesítettünk a tudásunkhoz és a lehetőségeinkhez képest, de a nagy és kiváló csapatok erénye, hogy tudnak mérkőzést nyerni akkor is, amikor nem játszanak éppen a legjobban. Tényleg nagyon fontos volt az a gól, amit közvetlenül a félidő előtt szereztünk, mondhatom, hogy időben sikerült ezt megtennünk, utána pedig rutinosan vittük végig a mérkőzést.”

A TSC játékosai már kedden pályára lépnek, amikor Novi Pazarban vendégszerepelnek, majd április első szombatján a Čukarički csapatát fogadják a TSC Arénában.

TSC
szuperliga

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.