Ugrás a tartalomra

Csemer Boglárka Boggie koncertezett a belgrádi Collegium Hungaricumban

2024.03.08
11:13
2024.03.08
16:07
Forrás
Pannon RTV
A magyarországi énekesnő és dalszerző az elmúlt 10 év zenei termését mutatta be a szerb fővárosban.

A Fonogram- és Hangvilla-díjas Csemer Boglárka zenei világában különböző stílusok keverednek: popdalok, francia sanzonok, jazz, világ- és klasszikus zenei szerzemények. Koncertjével a belgrádi közönség tetszését is elnyerte.

Kovács Tímea, Pancsova: „Nagyon jó volt, nagyon élveztem. A hangszerszólók is nagyon jók voltak, de varázslatosan énekelt. Tök jó volt.”

Boggie a Parfüm című dalával lett világszerte híres, miután a dal videóklipje hatalmas sikert aratott az interneten.

„Bizonyos számítások szerint idén ünneplem a tizedik évfordulómat, ugyanis a Parfüm című dalom 2014 januárjában söpört végig a világon. Most meg 2024 van. Szóval tényleg egy tíz éves dalszerzési ciklus termését hoztam el a belgrádi közönségnek. Négy nagylemez dalaiból válogattam, magyar nyelvű, francia nyelvű és angol nyelvű saját dalokat hoztam.”

Csemer Boglárka 2015-ben Magyarországot képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválon Wars for Nothing című dalával.

Kaszab Róbert, a Collegium Hungaricum igazgatója: „Telt házas koncertünk volt. Én úgy gondolom, hogy mindenki nagyon élvezte és Boggie tényleg egy olyan előadó, aki meg tudja mozgatni a közönséget és a zene szeretetét mindenkinek átadja.”

Boggie Belgrádban saját zenekarával lépett fel, amelynek tagjaival már 10 éve együtt dolgozik.

Csemer Boglárka
Boggie
Belgrád
Collegium Hungaricum
koncert

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:08, Frissítve: 13:25

Ha olcsó, akkor hamis?

Általában mintegy 40 százalékkal növekszik a fogyasztás az ünnepi időszakban, ilyenkor pedig a hamis termékek is nagyobb mennyiségben jelenhetnek meg.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.