Ugrás a tartalomra

November 17-én kezdődik a Desiré fesztivál Szabadkán

2023.11.10
20:10
2023.11.11
16:41
Forrás
Pannon RTV
A legtöbb előadásra már csak néhány jegy maradt, megéri még érdeklődni.

A vendégelőadásokról a honlapon is tájékozódhatnak, az előadások mellett azonban folytatódik a Desiré Akadémia is. Két műhelymunkával is készülnek a szervezők, amelyek kimondottan a fiatal közönséget célozzák meg, abban a témában, hogyan nézzünk színházi előadást, de lesz workshop és filmvetítés is.

Urbán András, igazgató, Desiré fesztivál: „Ki szeretnék emelni néhány előadást amire még kaphatóak jegyek. Az egyik a Škofja-Loka-i passió, a kranji és a ptuji színház koprodukciójában, ez Jernej Lorenci rendező leghíresebb munkája, ez a fesztivál egyik legkomolyabb előadása lesz, a COEXIST pedig egy táncszínházi kuriózumnak számít, ritka dolog, hogy láthatja az ember, a belgrádi Deca azaz Gyerekek című zenés előadás, nem a klasszikus értelemben vett opera, de nem is kortárs nehezen befogadható előadás, hanem a Milena Marković csodálatos versei és Irena Popović mélyreható dalaival lesz látható, ugyanakkor szeretettel invitálom a közönséget a szarajevói Tóthék rendezésemre.”

Desiré fesztivál
Szabadka
Urbán András

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.