Ugrás a tartalomra

Őszig szünetel a vasárnapi Kívánságműsor

2017.08.12
20:05
2024.03.19
08:36
Nyári szünetre megy a Pannon Rádió vasárnapi Kívánságműsora. Az adás az őszi műsorrács visszatéréséig szünetel, hasonlóan a Pannon Reggelihez és más népszerű rádióműsorainkhoz.

Sokszor csak nehezen lehet meggyőzni a telefonálókat, hogy a többi hallgató kéréseinek is helyet kell hagyni a Pannon Rádió vasárnap délutáni Kívánságműsorában. Mától azonban néhány hétvégén keresztül szünetelni fognak a vonalak. Búzás Zsuzsanna, műsorvezető, Kívánságműsor, Pannon Rádió: „Telefonos kisasszonyaink egyszerre mennek nyári szabadságra, a tengerpartra. Ezért kihasználva az alkalmat úgy döntöttem, hogy én is egy kicsit hosszabb szüntet vennék ki, és én is meglátogatom a tengerpartot. Ezért most egy pár hétig biztosan nem hallható a 91,5-ön a kívánságműsor.”

A hallgatóknak nem sokat kell majd várniuk a Kívánságműsor folytatására. Kókai Mónika, műsorvezető, Kívánságműsor, Pannon Rádió: „Visszatérünk őszre. A műsor meg fog újulni. Frissebbek leszünk mi is, frissebb lesz a műsor is. Várjuk őket vissza sok szeretettel és ők is pihenjenek.”

A következő hónapban a Pannon Rádió vasárnap délutáni zenei kínálata is megújul, így hallgatóink nem maradnak jó zenék nélkül. Brasnyó Zoltán, főszerkesztő-helyettes, Pannon Rádió: „Nagyon sokan szeretik és nagyon sokan hallgatják ezt a bizonyos kívánságműsort, és nagyon sokan, amikor már elindul az sms-ek és a telefonhívások áradata, tűkön ülve várják, hogy elinduljon ez a műsor. Mi csak arra kérjük őket, a hallgatókat, hogy egy picit még bírják ki, és ősszel megújult formában, ígérjük, hogy sokkal több és sokkal jobb zenékkel visszatér majd ez a műsor.”

Kövessék hírműsorainkat egész nyáron, így időben értesülnek majd a változásokról.

Pannon Rádió
Kívánságműsor
Búzás Zsuzsanna
Kókai Mónika
Brasnyó Zoltán

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:18

Nyerjen lakást!

Mostanáig több mint 24,6 millió számla QR-kódját küldték be a szerbiai lakosok a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjátékra.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.