Ugrás a tartalomra

Belgrádba érkezett a görög miniszterelnök

2024.02.11
20:55
Forrás
Tanjug
Kiriákosz Micotákisz görög miniszterelnök ma este Belgrádba érkezett, ahol a Nikola Tesla repülőtéren Ivica Dačić szerb külügyminiszter fogadta.

Nagy örömmel üdvözölhettem Görögország miniszterelnökét, Kiriákosz Micotákiszt, aki munkalátogatáson lesz Belgrádban. Meggyőződésem, hogy ez a látogatás hozzájárul a hagyományosan baráti kétoldalú kapcsolataink további erősítéséhez, és további lendületet ad a közös érdeklődésre számot tartó területeken történő együttműködés fejlesztésének – írta Dačić Instagram-fiókjában. A görög állam-gazdasági delegáció szerbiai látogatásának részeként a Szerbiai Kereskedelmi Kamara Görögország Szerbiai Nagykövetségének támogatásával holnap szerb-görög üzleti fórumot és szerbiai fejlesztési projektek bemutatóját szervez, a fórum nyitó részében pedig, amelyet a Szerbia palotában tartanak, Aleksandar Vućić és Micotákisz is beszédet mond.

Kiriákosz Micotákisz
Görögország
Ivica Dačić

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.