Ugrás a tartalomra

Čanak határidő előtt adta át a támogatói aláírásokat

2017.03.12
22:10
Nenad Čanak, a Vajdasági Szociáldemokrata Liga elnöke vasárnap este adta át az elnökjelöltségét támogató aláírásokat a Köztársasági Választási Bizottságnak
Nenad Čanak, a Vajdasági Szociáldemokrata Liga elnöke vasárnap este adta át az elnökjelöltségét támogató aláírásokat a Köztársasági Választási Bizottságnak. A dokumentáció 12.001 aláírást tartalmazott. Čanak az átadást követően azt nyilatkozta, azért akar indulni az elnökválasztáson, mert úgy véli, ebben a pillanatban az igazságot kell kimondani, és ezt nem biztos, hogy más jelöltek készek megtenni. Čanak szerint olyan témák kapcsán, mint Koszovó, Bosznia és Hercegovina, a központosítás, évtizedek óta hallgatnak. (Tanjug, kép: Tanjug) Beograd, 12. marta 2017 - Predsednik Lige Socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Canak predao je veceras Republickoj izbornoj komisiji (RIK) kandidaturu za predsednika Republike Srbije. Predato je 12.001 potpis gradjana, a Canak je u obracanju novinarima, nakon predaje potpisa, rekao da je odlucio da se kandiduje zato sto smatra da je u ovom trenutku potrebno reci istine za koje nije siguran da su drugi kandidati spremni da ih kazu. FOTO TANJUG / MILUTIN MARKOVIC / bb
Nenad Čanak
VSZL
elnökválasztás
aláírások

Most

19:32, Frissítve: 20:08

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.
16:14, Frissítve: 18:59

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1479 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.