Ugrás a tartalomra

60 éves fennállását ünnepli idén a Csóka-Goodwill Asztalitenisz Klub

2023.12.24
11:14
2023.12.24
15:27
Forrás
Pannon RTV
Ez alkalomból jubileumi ünnepséget szerveztek szombat este, ahol elismeréseket adtak át a klub egykori és jelenlegi tagjainak, valamint támogatóiknak.

Az asztalitenisz már hat évtizede örvend töretlen sikernek Csókán. A klub több generációnyi sikeres sportolót nevelt ki ez idő alatt. 

Kormányos László, szakmai koordinátor, Csóka-Goodwill Asztalitenisz Klub: „Mindenféleképp úgy döntött a szervező bizottság, hogy az első sikeres generáció vagyis az arany generáció lesz ma este céltudatosan jutalmazva. Budapestről és a környező országokból elég sokan elfogadták a meghívásunkat, több mint 100 sikeres játékos. Tudni kell azt, hogy csak, aki valaha bajnoki címet nyert egyéniben vagy párosban, országos vagy nemzetközi szinten, tehát közel 100 válogatott lesz itt ma este.” 

A klubot több mint 20 éve Dognár Vorgić Ottília irányítja. Alkalmi beszédében visszaemlékezett az elmúlt évtizedekre: „Ami nagyon fontos, hogy nagyon jó munka folyik a kicsikkel, a kezdőkkel, a serdülőkkel, ők a reménységeink és nagyon remélem, hogy sikerül megint egy jó kis csapatot összehozni. Mindig mondom nekik, hogy van kire, hogy felnézzenek, hallgassák meg a múltunkat és kedvet is kapnak a pingponghoz.”  

A klubnak jelenleg mintegy 40 aktív versenyzője van, az utánpótlás korosztály mellett női játékosai a szerbiai Asztalitenisz Szuperligában, a férfiak pedig a vajdasági ligában versenyeznek. 

Csóka
asztalitenisz klub
asztalitenisz
Kormányos László
Dognár Vorgić Ottília

Most

07:42, Frissítve: 10:04

Gyorshajtók, lassítsatok!

Fokozott közúti ellenőrzést jelentettek be a következő napokra Szerbiában. Leginkább azt ellenőrzik a közlekedési rendőrök, hogy a sofőrök betartják-e a sebességkorlátozásokat.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.