Ugrás a tartalomra

Az Olympiakoszt várja a TSC

2023.10.04
19:20
2023.10.05
19:23
Forrás
Pannon RTV
A görög Olympiakosszal játszik csütörtökön a TSC Topolyán, az Európa Liga csoportkörének második fordulójában. A görögök is motiváltan érkeznek a mérkőzésre, mivel a TSC-hez hasonlóan az első körben ők is vereséget szenvedtek.

Az Olympiakosz az első körben a Freiburgtól kapott ki, míg a TSC a West Hamtől. Palágyi Szabolcs elmondta, a topolyai labdarúgócsapat csütörtökön történelmi mérkőzést játszik a görög csapattal. A TSC vezérigazgatója hozzátette, számukra ez nagy kihívás, mindent bevetnek majd a siker érdekében. A meccs 18 óra 45 perckor kezdődik a TSC Arénában.

„Számunkra ez egy nagy kihívás is, mert egy ilyen nagy csapatot tudunk vendégül látni. Én úgy érzem, kiindulva abból a játékból, amit produkáltunk Londonban, hogy a csapat vérszemet is kapott. Megpróbáljuk meglepni majd az Olympiakoszt. Ami a mindennapi előkészületeket illeti a mérkőzésre, valójában semmi különös nem történik, semmi különöset nem csinálunk. Ugyanúgy zajlanak az edzések, ugyanúgy készülünk elő a mérkőzésből, az ellenfélből. Az ellenfélből való felkészülés pedig számunkra nagyon fontos lesz ahhoz, hogy pozitív eredményt tudjunk elérni. Ami biztos, hogy kemény ellenfél leszünk, megpróbálunk nagyon okosan játszani.”

Olympiakosz
Topolya
Európa Liga
görög
Palágyi Szabolcs

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.