Ugrás a tartalomra

Foci: Úgy tűnik, elmarad az Eb-selejtező, Magyarország továbbjut

2023.11.13
16:42
2023.11.13
16:48
Forrás
NSO
A bolgár sajtó a plovdivi önkormányzat közleményére hivatkozva tényként közli, hogy hétfőn megerősítették korábbi döntésüket és nem járulnak hozzá a Bulgária–Magyarország Eb-selejtező megrendezéséhez a Hriszto Botev Stadionban.

Azzal, hogy a plovdivi önkormányzat megerősítette korábbi döntését, és nem adja át használatra a bolgár szövetségnek a Hriszto Botev Stadiont a csütörtöki, Magyarország elleni Eb-selejtezőre, jelen állás szerint a bolgár szövetség nem fogja tudni megrendezni a mérkőzést. Azt ugyanis a hétvégén már bejelentette a bolgár szövetség, hogy az idő rövidsége miatt további költöztetésre nincs lehetőség.

A bolgár szövetség korábban úgy fogalmazott, ha a plovdivi önkormányzat nem engedélyezi a meccs megrendezését, akkor nem lesz Eb-selejtező csütörtökön Bulgáriában, ami miatt pedig a bolgár futball súlyos szankciókra számíthat. A mérkőzést ebben az esetben az UEFA várhatóan 3–0-s gólkülönbséggel a meccs elmaradásában vétlen magyar válogatott javára ítélné, amellyel biztossá válna a magyar EB részvétel.

labdarúgás
foci

Most

07:42, Frissítve: 10:04

Gyorshajtók, lassítsatok!

Fokozott közúti ellenőrzést jelentettek be a következő napokra Szerbiában. Leginkább azt ellenőrzik a közlekedési rendőrök, hogy a sofőrök betartják-e a sebességkorlátozásokat.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.