Ugrás a tartalomra

Ma két csapat bejut a Bajnokok Ligája elődöntőjébe

2024.04.16
08:08
Forrás
hirado.hu
Két negyeddöntős párharc fejeződik be a labdarúgó Bajnokok Ligájában kedd este, amikor a továbbjutáshoz az FC Barcelonának otthon, az Atlético Madridnak pedig idegenben kellene megőriznie a múlt héten megszerzett egygólos előnyét.

A Barca remek mérkőzésen 3-2-re verte a Paris Saint-Germaint a francia fővárosban múlt szerdán, és ha kedden meg tudja őrizni január 27. óta tartó veretlenségét, akkor elődöntőbe jut, ami legutóbb 2019-ben sikerült neki.

A másik keddi negyeddöntős visszavágón az Atlético Madrid látogat a Borussia Dortmund stadionjába azután, hogy egy hete 2-1-es hazai győzelemmel zárult a madridi összecsapás.

Az Atlético vezetőedzőjének az volt az 50. sikere a BL-ben trénerként, és ha tanítványaival meg tudja őrizni Dortmundban az egygólos előnyt, akkor 2017 után juttathatja újra a legjobb négy közé a spanyol fővárosi együttest. Mindkét visszavágó 21 órakor kezdődik, amelyet az M4 Sport élőben közvetít.

Bajnokok Ligája
futball

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.