Ugrás a tartalomra

Magyarország és Szerbia is öt aranyat szerezhet az olimpián az előrejelzések szerint

2024.04.17
13:10
2024.04.17
21:06
Forrás
M4 Sport
A statisztika alapján továbbra is az Egyesült Államoktól és Kínától várható a legjobb szereplés.

Öt aranyat jósol a magyaroknak száz nappal a párizsi olimpiai játékok előtt a statisztikai elemzésekkel foglalkozó Gracenote. A legújabb előrejelzés szerint 19 érmet, öt aranyat, nyolc ezüstöt és hat bronzot szerez a magyar csapat, és ezzel az éremtáblázat 13. helyén végez majd. A februári elemzésben még a 14. helyre rangsorolták Magyarországot.

A listán Szerbia is előkelő helyen szerepel, a 24. pozícióba került. 10 érmet szerezhet: 5 aranyat, 2 ezüstöt és 3 bronzot. A statisztika alapján továbbra is az Egyesült Államoktól és Kínától várható a legjobb szereplés, az amerikaiaktól 123 érmet, míg a kínaiaktól 89-et várnak az elemzők.

A párizsi olimpiai játékok megnyitója július 26-án lesz, és augusztus 11-én zárul.

olimpia
Magyarország
Szerbia
előrejelzés

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.