Ugrás a tartalomra

Nyert a TSC

2024.02.25
09:01
2024.02.25
16:08
Forrás
Pannon RTV
A TSC ötgólos mérkőzésen idegenben nyert a pancsovai Železničar ellen szerbiai labdarúgó Szuperliga 22. fordulójában.

A topolyai csapat győzelmével növelte előnyét a negyedik helyezett Čukaričkivel szemben.

A 4. percben Aleksandar Ćirković szerezte meg a vezetést a TSC-nek. Két perccel később érkezett a válasz. Evgen Pavlov 20 méterről lőtt a kapuba, de a hazai csapat egyenlítő gólját érvénytelenítették kezezés miatt. Ezután a topolyaiak a 19. percben tovább növelték előnyüket Aleksa Pejić révén. A második félidő elején tizenegyest kaptak a hazaiak, Grgić lövését Ilić kapus kivédte. Az 59. percben Ćirković lőtt ismét gólt, háromgólosra növelve az előnyt. Strahinja Jovanović nem sokkal később szépített, majd a 90. percben Kahvić is betalált, beállítva a 3:2-es végeredményt.

A TSC 46 ponttal a harmadik helyen áll a bajnokságban.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Egy olyan első félidő után, amely szerintem az egyik legjobb volt az idén, ahogy kontrolláltuk a játékot, ahogy az ellenfelet hoztuk olyan helyzetbe, hogy nem tudott hogy reagálni a támadásainkra, játékosaink mozgására. Ezután következett egy olyan második félidő, amely sajnos nem azt a játékot hozta, mint amit tudtunk volna folytatni az első félidő után. Az ellenfél szárnyra kapott, gólt lőttek. Ilić kapus védései voltak azok, amik szerintem minket megmentettek. Kivédte a büntetőt is. Sajnos mi a helyzeteket kihasználatlanul hagytuk. Ami várható ilyenkor általában, hogy mi megelégedtünk az eredménnyel, nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy akartuk, az ellenfél szárnyra kapott. És igen, a 3-2 egy olyan eredmény, aminek örülnünk kell, de egy olyan mérkőzés, amit szerintem analizálni kell. Az első félidő nagyon jó volt, a második félidőben kicsit belénk szállt az idegesség, és ezen kell dolgoznunk.”

TSC
foci
labdarúgás
Železničar

Most

13:08, Frissítve: 13:25

Ha olcsó, akkor hamis?

Általában mintegy 40 százalékkal növekszik a fogyasztás az ünnepi időszakban, ilyenkor pedig a hamis termékek is nagyobb mennyiségben jelenhetnek meg.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.