Ugrás a tartalomra

Óriási csatákat hozott a labdarúgó Bajnokok Ligája tegnap esti játéknapja

2024.04.17
10:30
2024.04.17
18:50
Forrás
Pannon RTV
A PSG és a Borussia Dortmund már bejutott az elődöntőbe. Ma kiderül, kik lesznek még a legjobb négy között.

A Paris Saint-Germain hátrányból fordítva tudta idegenben 4:1-re legyőzni a Barcelona együttesét, ezzel pedig a párharcot is megnyerte, és 6:4-es összesítéssel jutott az elődöntőbe.

Ugyanez a bravúr a Borussia Dortmundnak is összejött, spanyolországi vereségét követően ugyanis hazai pályán 4:2-re verte az Atlético Madridot, így 5:4-es eredménnyel jutott a legjobb négy közé.

Ma este is lesz BL. A címvédő Manchester City a rekordbajnok Real Madridot fogadja, ez a párharc 3:3-as döntetlenről folytatódik, a Bayern München pedig az Arsenalt próbálja meg otthon legyőzni, miután a felek Londonban 2:2-re mérkőztek. Mindkét összecsapás 21 órakor kezdődik.

Bajnokok Ligája
negyeddöntő
labdarúgás
PSG
Borussia Dortmund

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.