Ugrás a tartalomra

Spanyolországban alapozott a TSC

2024.02.07
11:16
2024.02.07
15:55
Forrás
Pannon RTV
A hétvégén rajtolnak a szerbiai labdarúgó Szuperliga tavaszi küzdelmei.

A TSC az egyik legjobb alapozáson van túl - véli a csapatot irányító Žarko Lazetić. A topolyaiak Spanyolországban edzőtáboroztak, ahol minőségi csapatokkal mérhették össze erejüket. A tréner szerint fontos, hogy a keretben csak apróbb változások történtek, a csapat magja egyben maradt. A felkészülést most a topolyai akadémián folytatják. A TSC a tavaszi nyitófordulóban a belgrádi IMT vendége lesz.

Žarko Lazetić, vezetőedző, TSC: „Nagyon jó ellenfelekkel mérkőztünk meg, volt két csapat az amerikai MLS-ből, egy a magyar élvonal középmezőnyéből és az AIK Stockholmból, amely ugyancsak egy komoly csapat. Emellett nagyon jó volt az idő, minden nap 20 fok volt, és a pályák is nagyon jók voltak. Így mindent el tudtunk végezni, amire egy felkészülés szolgál, a saját és a stábom véleménye szerint is. Kevés fizikai munka zajlott, de sokkal több taktikai és technikai munkát végeztünk. Sok információ volt, analízis és taktika. Ennek értelmében elégedett vagyok.”

TSC
Topolya
Spanyolország
edzőtábor
felkészülés
labdarúgás
foci

Most

12:39, Frissítve: 12:49

Tavaszi nagytakarítás Tornyoson

A falu apraja-nagyja seprűt, lapátot és szemeteszsákot ragadott Tornyoson, hogy részt vegyen a hagyományos Föld napi munkaakción. Együtt igyekeztek széppé tenni a falut.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.