Ugrás a tartalomra

Szoboszlai találata az angol labdarúgó Ligakupa negyeddöntőinek legszebb gólja

2024.01.05
10:57
2024.01.05
11:04
Forrás
MTI
Harminc méterről a hosszú alsó sarokba lőtt.

A Liverpoolt erősítő Szoboszlai Dominik találatát választották az angol labdarúgó Ligakupa negyeddöntőinek legszebb góljának. A sorozat közösségi oldalának bejegyzése alapján a magyar válogatott csapatkapitányának West Ham United elleni, harminc méterről a hosszú alsó sarokba lőtt bombája volt a legszebb a legutóbbi fordulóban. A Liverpool a decemberi negyeddöntőben 5-1-re verte a West Hamet, az elődöntőben pedig - január 10-én hazai környezetben, január 24-én pedig idegenben - a Fulhammel találkozik.

A sorozat fináléját február 25-én rendezik a Wembley Stadionban. Szoboszlai bajnoki listavezető csapata - várhatóan a kisebb combsérüléssel bajlódó magyar középpályás nélkül - vasárnap az FA Kupában az Arsenal vendége lesz.

Szoboszlai Dominik
foci
labdarúgás

Most

13:08, Frissítve: 13:25

Ha olcsó, akkor hamis?

Általában mintegy 40 százalékkal növekszik a fogyasztás az ünnepi időszakban, ilyenkor pedig a hamis termékek is nagyobb mennyiségben jelenhetnek meg.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.