Ugrás a tartalomra

A TSC Atlétika Klubban folytatja pályafutását Világos Adriana

2024.04.15
13:17
2024.04.15
16:45
Forrás
Pannon RTV
A kishegyesi gerelyhajító célja, hogy ott legyen az idei párizsi olimpián, Topolyán pedig minden feltétel adott ahhoz, hogy a lehető legjobb körülmények között készülhessen a versenyekre.

Világos Adrianát több klub is szerette volna leigazolni, a kishegyesi atléta végül úgy döntött, hogy a TSC-t választja - hangzott el a mai sajtótájékoztatón.

„Már a tavalyi szezonban megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy most már klubot kell váltani és tényleg sok ajánlatot kaptunk, de szerettünk volna itt maradni a környéken, hogy edzhessünk otthon, mert jó feltételek vannak Kishegyesen. A Topolyai Atlétikai Klub nagyon jó döntésnek tűnt, és remélem, hogy minden megvalósul, amit megbeszéltünk és elterveztünk. Támogatnak minket, biztosítják azokat a feltételeket, amik kellenek az ilyen szintű eredményeknek az előteremtésére. Remélem, hogy sokáig fog tartani és jó eredmények születnek.”

Világos Adriana
TSC Atlétika Klub

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.