Ugrás a tartalomra

A TSC őrületes meccsen ikszelt a Partizannal

2023.07.30
11:00
2023.07.30
16:39
Forrás
Pannon RTV
Gólzáporos mérkőzést játszott a TSC labdarúgó csapata a Partizannal Topolyán. Kihagyott büntetők, piros lap és hat gól - így rajtolt a szerbiai labdarúgó Szuperliga 2023/24-es idénye.

Az izgalmakkal teli mérkőzésen a topolyaiak kezdtek jobban. Antonić már a meccs elején, a 12. percben megszerezte a vezetést a házigazda TSC-nek. A Partizan egy ideig nem találta önmagát, de a félidő előtt belendült, előbb Natcho egyenlített a 40. percben majd Belić is betalált, ezzel megfordítva az állást. Ám ezzel még nem volt vége az első játékrész izgalmainak, ugyanis a TSC büntetőhöz jutott. A 16-oson belül elkövetett szabálytalanságot a játékvezető videóbírózást követően fújta be, Đakovac pedig nem hibázott és 2:2-re egyenlített.

A második játékrész is sok izgalmat hozott. A fekete-fehérek is büntetőhöz jutottak, miután Ilić kapus buktatta a Partizan támadóját, de Natcho végül kihagyta a 11-est. De ezzel még korántsem volt vége az izgalmaknak, ugyanis a hazai együttes is büntetőhöz jutott a 77. percben, amit ismét Đakovac végzett el, de ezúttal ő sem volt eredményes. Ezt követően rákapcsoltak a belgrádiak és a frissen igazolt brazil idegenlégiós, Saldanha a 79. percben bevette a TSC kapuját. A Partizan a folytatásban mindent megtett annak érdekében, hogy megőrizze az előnyt, Kalulut ki is állították második sárga lapja után a 95. percben. De a dráma csak ezután jött, a 97. percben a TSC szöglethez jutott, Mirchevski tökéletes beadását pedig Stojić bólintotta a labdát hálóba. A TSC őrületes meccsen ikszelt a Partizannal.

A mérkőzést követően Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója kiemelte: „Szurkolok annak, hogy minél több ilyen mérkőzés legyen a hazai bajnokságban, minél több gól, nyitott játék. Sajnos a mai mérkőzésen a saját hibáinknak köszönve jutottunk olyan helyzetbe, hogy az utolsó percekben kellett futnunk az eredmény után.”

A következő fordulóban a TSC idegenben játszik majd a niši Radnički vendégeként.

Partizan
labdarúgó
szuperliga

Most

08:18

Nyerjen lakást!

Mostanáig több mint 24,6 millió számla QR-kódját küldték be a szerbiai lakosok a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjátékra.
20:30

Európa melegszik a leggyorsabban a kontinensek közül

Európa hőmérséklete a globális átlag nagyjából kétszeresével emelkedik – jelentette az AP hírügynökség az ENSZ Meteorológiai Világszervezete (WMO) és az Európai Unió klímaváltozási szolgálata, a Copernicus legfrissebb jelentéseire hivatkozva.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.