Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.03.23.

2024.03.23
18:00
Forrás
Pannon RTV
Többnyire szeszélyes, igazi tavaszi időjárásra figyelmeztetnek a meteorológusok. A ma késő este és holnap érvényesülő hidegfronti hatást követően hétfőtől fokozatos felmelegedésre lehet majd számítani térségünkben.

Késő este és éjszaka egy hidegfront hatására Vajdaság-szerte borongós, csapadékos időjárás várható. Legalacsonyabb értékre Kúlán és Magyarkanizsán lehet majd számítani 2-3 fokos minimumok kíséretében, míg vidékünkön átlagosan 5 és 9 fok közötti alakul az átlaghőmérséklet.

A hét utolsó napjára változékony időjárást jósolnak a meteorológusok. Vidékünkön nagyrészt hűvös, csapadékos idő várható, a nap csak rövid időre bújik elő a felhők mögül. A nappali csúcsok 9 és 14 fok között alakulnak.

Hétfőn 13 fokos értékek kíséretében többnyire gomolyfelhős, napos időre készülhetünk. Erős lökések kísérhetik az északnyugati, nyugati szelet. Csapadék elkerüli vidékünket. Kedden a hétfőihez hasonló időjárás várható, fátyolfelhők szűrhetik a napsütést. A délkeleti szél megélénkülhet ugyan, de eső, zápor nem várható. A legmelegebb órákban 18 fokot mutat majd a hőmérő.

A régió holnapi időjárása vidékünkéhez hasonlóan alakul, felhős és napos időszakok váltják majd egymást, csapadék Szeged, Belgrád, Szarajevó, Podgorica és Szófia közelében valószínű, ezeken a helyeken 11 és 14 fok körüli értékeket mérhetnek.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:08, Frissítve: 13:25

Ha olcsó, akkor hamis?

Általában mintegy 40 százalékkal növekszik a fogyasztás az ünnepi időszakban, ilyenkor pedig a hamis termékek is nagyobb mennyiségben jelenhetnek meg.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.