Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.03.28.

2024.03.28
18:00
Forrás
Pannon RTV
Erős, viharos szél támad az elkövetkező napokban is. Az ünnepeket alatt kora nyárias időjárásra készülhetünk, akár 28 fok is lehet. Esernyőkre nem lesz szükség.

Az előttünk álló éjszakán felhők tarkítják majd az eget, csapadék nem valószínű. A hőmérséklet 10-15 fok körül alakul, de a szél miatt kevesebbnek érezhetjük.

Pénteken napos, gomolyos időre készülhetünk, majd délután a fátyolfelhőzet is megnövekedhet. Számottevő csapadék napközben nem várható. Továbbra is többfelé erős, viharos déli, délnyugati szél fog fújni. Délután már 20-24 fokos maximumokra van kilátás.

Szombatra túlnyomóan napos, száraz idő körvonalazódik, inkább csak fátyolfelhők lehetnek az égen. Délután már-már kora nyárias, 27 fok körüli hőmérsékletekre készülhetünk. Húsvétvasárnap marad a meleg, kora nyárias, ám többfelé szeles idő.

A régió országaiban napos és felhős órák váltogatják majd egymást. A legmelegebb Belgrádban és Bukaresten lesz, 24 fokot mutatnak majd a hőmérők. Podgoricában és Ljubljanában viszont hűvösebb időre készülhetünk, a többi nagyvároshoz képest. A legmelegebb órákban 17 fokot mérhetünk. Csapadék nem valószínű.

 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.
13:57, Frissítve: 16:16

Fülemülék éjszakája Topolyán

Topolyán egy kellemes esti séta mellett ismerkedhettek meg az érdeklődők a környezetünkben élő madarak, kiváltképp a fülemüle hímek énekével.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.