Ugrás a tartalomra

Történelmet írt a magyar kézilabda-válogatott

2024.01.26
18:12
2024.01.26
18:18
Forrás
Hirado.hu
A magyar férfi kézilabda-válogatott fennállása legjobb Európa-bajnoki helyezését elérve ötödik lett az olimpiai kvalifikációs kontinenstornán, mivel 23-22-re legyőzte Szlovéniát a kölni helyosztón.

Mindkét csapat nagyon akarta a győzelmet és mindkét csapat nyerhetett volna. Az utolsó percek döntöttek, amikor a szerencse is mellettünk volt – nyilatkozta a meccs utáni sajtótájékoztatón Magyarország szövetségi kapitánya. Hozzátette, nagyon nehéz meccs volt, és bár a játékosok már nagyon fáradtak, elképesztő munkát végeztek a pályán ma is, ahogyan az egész tornán. Rávilágított, hogy nyolc mérkőzés sok, hiszen minden másnap kőkemény találkozókat kell játszaniuk a csapatoknak, de a magyarok mindig igyekeztek a legjobbjukat nyújtani.

kézilabda
Európa-bajnokság
Szlovénia

Most

11:02, Frissítve: 11:09

Az ének összetart

A Szajkó énekegyüttes tartott önálló estet a Fokos zenekar kíséretében Kishegyesen. Galga menti, al dunai, székely, kalocsai, gyimesi dalok is szerepeltek abban a 9 népdalcsokorban, amivel az együttes készült.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.