Ugrás a tartalomra

Minden hónapban érdekes programok a Szabadkai Kortárs Galériában

2024.02.24
13:29
2024.02.24
16:26
Forrás
Pannon RTV
A Raichle-palota 120. évfordulója alkalmából a Szabadkai Kortárs Galéria minden hónapban különböző eseményeket szervez az évfordulóval kapcsolatos témákban.

A szombati nap folyamán, Játék a babaházban elnevezésű, gyerekeknek szánt program keretében az érdeklődők játékosan, szórakoztató módon ismerkedhettek meg a Raichle-palota épületével.

Székely Zsófia, gyakornok, Szabadkai Kortárs Galéria: „Ebben a hónapban ez a detektívjáték a program, ami gyerekeknek és családoknak szól. Takarics Róbertnek a Ha a palota mesélni tudna című képeskönyvéhez kapcsolódik ez a detektívjáték, amit nem olyan rég mutattunk be. Ebből a könyvből egy kirakós részleteit keresik a gyerekek a szüleikkel, barátaikkal, amihez kapcsolódó rövid kis üzeneteket vagy utasításokat kaptak és ez alapján fog a végén majd összeállni a palota képe.”

Szabadka
Szabadkai Kortárs Galéria
Raichle-palota

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.